Maak kennis met ons team

Onze experten gespecialiseerd in Executive Search

Kristin Ex

Legal & Regulatory
+32 (0)499 86 76 61
kristin.ex@usgprofessionals.be

Als doorgewinterde juriste met meer dan 20 jaar ervaring in legal recruitment beschikt Kristin over een netwerk dat het juridische ver overstijgt. De juiste Legal/Compliance/Tax of andere executive profielen vinden? Kristin is een pragmatische business partner die dankzij de juiste contacten en competenties 'de naald in de hooiberg' vindt. Ze is ook bestuurslid Recruitment, Search & Selection van Federgon.

Jessie Van de Vel

Human Capital 
+32 (0)474 71 34 37
Jessie.VanDeVel@usgprofessionals.be

Met meer dan 8 jaar ervaring in het rekruteren van HR professionals en managers is Jessie een echte human capital business partner. De kandidaten met de juiste skills identificeren is dankzij haar uitgebreide netwerk, rekruteringservaring en ‘outside the box’ aanpak een garantie op succes.

Christine Van den Eynde

General  & Operational Management
+32 (0)495 36 50 57
christine.vandeneynde@usgprofessionals.be

Door haar brede businesskennis (HR, industrie, retail, financiële en zakelijke dienstverlening), een grote affiniteit met de publieke sector en haar eigen ervaring als general manager is Christine een waardevolle sparringpartner voor opdrachtgevers. Haar netwerk in human resources en C-level contacten is werkelijk uniek.

Onze experten gespecialiseerd in Interim Management

Evie Dries

Strategic Innovation & Emerging Technologies
+32 (0)3 201 47 27
evie.dries@usgprofessionals.be

Evie heeft meer dan 15 jaar rekruteringservaring in de niches Engineering, Life Sciences, ICT en HR, op expert- én managementniveau. Dat heeft haar een breed netwerk opgeleverd waardoor ze ook vandaag nog voortdurend voeling houdt met verschillende vakgebieden. Ze is dan ook uitstekend geplaatst om snel de juiste professionals te vinden.

Joke Janssens

Business Transformation &
Change Management

+32 (0)3 203 48 30
Janssens.Joke@usgprofessionals.be 

Haar jarenlange ervaring in recruitment  en haar sterke focus op HR, Finance, Legal en Building maakt Joke tot een waardevolle business partner. Via business development en netwerking doet ze nog dagelijks kennis op binnen deze markten. Het laat haar toe klanten efficiënt de juiste profielen aan te reiken die passen in hun rekruteringsstrategie.

Marc Van Den Bossche

Digitalisation & ICT Landscape
+32 (0)496 23 53 03
marc.vandenbossche@usgprofessionals.be

Omdat hij zelf lang actief is geweest in de ICT-sector, en een grote expertise heeft opgebouwd in HR, begrijpt Marc de behoeften van de klant als geen ander. Met zijn technische achtergrond en kennis van verschillende vakgebieden kan hij elke vraag perfect inschatten en snel de gewenste ICT-competenties aanbieden.

Benieuwd hoe we u vooruit kunnen helpen?

Wilt u meer te weten over onze Executive Search of Interim Management diensten?

Onze gespecialiseerde recruiters staan voor u klaar.

Laten we afspreken